Élet- és ételöröm, a SlowFood dícsérete

Minden ami az olasz konyhához tartozik, örömök, bánatok, boldogság, ragyogás, nevetés és sok-sok érzelem.... És persze receptek első -és másodkézből, az olasz nagyitól, saját olasz konyhámból és olasz barátainktól.

Friss topikok

A legendás Bijou

2013.06.11. 07:31 AdWo

Mai postunk, félbeszakítva egy picit a régiók konyhája rovatot, egy olaszországi fagyizóról szól, bár a Bijouról lévén szó, a "fagyizó" kifejezés nem elegendő, vagy inkább nem adja át azt, ami igazából a Bijou. 

A Bijou Abano Terme, egy Padovától kb. 10 km-re lévő csodálatos kisváros ékessége. Mellesleg, ha kevesen is hallottak róla, Abano Európa legnagyobb gyógyüdülőhelye, de ezt majd talán egy másik blogon meséljük el. Térjünk vissza A FAGYIHOZ. 

Vagy tudjátok mit??? A következő postban egyenesen tőlük kérek bemutatást csak és kizárólag Nektek A FAGYI-INTÉZMÉNY tulajdonosaitól. Jön a riport!!!! Addig is ne feledjétek: inkább ne egyél fagyit, mint hogy rossz fagyit egyél!

192166 132462330159261 7510485 o208435 140147939390700 4867006 n

Szólj hozzá!

Címkék: fagyi Abano Terme Bijou

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr905355002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása