Élet- és ételöröm, a SlowFood dícsérete

Minden ami az olasz konyhához tartozik, örömök, bánatok, boldogság, ragyogás, nevetés és sok-sok érzelem.... És persze receptek első -és másodkézből, az olasz nagyitól, saját olasz konyhámból és olasz barátainktól.

Friss topikok

Olasz gasztrofesztiválok 1: Tésztafesztivál, Siena

2013.05.15. 10:38 AdWo

Beindult az olasz gasztronómiai szezon! Tavasztól egészen őszig kezdődően Olaszország-szerte hétvégenként gasztrofesztiválok várják az éhes vendégeket. Ilyenkor a városközpontok általában le vannak zárva, az utcákon végtelen sorokban alkalmi büfék, sütödék, élőzene és tánc hajnalig,  kínálják jobbnál jobb étkeiket. Ezentúl rendszeresen beszámolunk a legjobb gasztrofesztiválokról, irány Olaszország, együnk jókat!!

Május 24. és június 16. között minden hétvégén vár titeket Sienaban a Sagra della Pastasciutta, a környék egyik legismertebb és legrégibb gasztrofesztiválja. Elég, ha csak egy hétvégén idelátogattok, ha olcsón, jót és különleges hangulatban szeretnétek enni!  A tészta szerelmeseinek szinte kötelező!

További info: www.sagradellapastasciutta.it 

menu-sagra-2013 cartellone1

pic-pastasciutta-2013-page-001

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál tészta Toscana Siena

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr415301002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása