Élet- és ételöröm, a SlowFood dícsérete

Minden ami az olasz konyhához tartozik, örömök, bánatok, boldogság, ragyogás, nevetés és sok-sok érzelem.... És persze receptek első -és másodkézből, az olasz nagyitól, saját olasz konyhámból és olasz barátainktól.

Friss topikok

Kupis konyha? Hívd Antonino-t!

2013.11.13. 12:28 AdWo

Gasztro témában ugye nem csak az számít, mit sütünk-főzünk. Egy jó kis főzőcskeműsorhoz vagy gasztrobloghoz igazi személyiség kell. Karakán, nehezen felejthető arc, határozott fellépés és lehetőleg legalább 10-20 plusz kiló, amely csupán a jó konyha iránti elhivatottságot hivatott jelezni.

Olasz blog lévén ezúttal Antonino Cannavacciuolo-t szeretnénk Nektek bemutatni, akire minden fentebb felsorolt tulajdonság, sőt még annál is több, jellemző.  

Antonino két Michelin-csillaggal rendelkezik és feleségével együtt vezetik a Villa Crespi -t. Kivételes személyiségét azonban egy gasztroműsorban ismerhette meg a nagyközönség, a "Cucine da incubo", vagyis "Rémálomkonyhák" című műsorban összeomlás szélén álló éttermek irányítását veszi át, a helyes útra térítés reményében. Az eredeti verzió főszereplője szintén celebséf, mégpedig Gordon Ramsey a Kitchen Nightmares című angol verzióban. 

Szervezetlenség, összevissza érkező rendelések, állandóan veszekedő pincérek, reklamáló vendégek, kuplerájos konyha? Hívja Antonino-t még mielőtt túl késő lesz!

Azért nekünk is van egy Világevőnk! :-D 

fotonews1

Szólj hozzá!

Címkék: gasztroműsor Gordon Ramsey Antonino Cannavacciuolo

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr895590381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása