Élet- és ételöröm, a SlowFood dícsérete

Minden ami az olasz konyhához tartozik, örömök, bánatok, boldogság, ragyogás, nevetés és sok-sok érzelem.... És persze receptek első -és másodkézből, az olasz nagyitól, saját olasz konyhámból és olasz barátainktól.

Friss topikok

Grom: a sikersztori

2013.04.19. 10:39 AdWo

Hogy az olasz fagyinak hetedhét országra szóló hìre van, azt eddig is tudtuk. A Grom azonban kicsit más, nagyon más. Egy igazi olasz gasztro-sikersztori.

2003-ban nyìlik az első Grom fagyizó Torinóban, a siker pedig azonnali, 15-20 méteres sorok és elégedett mosoly mindenki arcán: új korszakba léptünk. New York Times, New York Sun, NBC mind az egekbe emelik a Grom fagyit, Slow Food nagydìj, Master of Food elismerés és folytathatnánk.. 

A siker titka természetesen a mindig kiemelkedően magas minőség valamint a tanìtani való marketingstratégia kombinációjában rejlik. A kiváló ìzlésről árulkodó grafikai megjelenìtésen felül a Grom nagy hangsúlyt fektetett az üzletek elhelyezkedésére, kizárólag az egyes városok legforgalmasabb helyein nyitott (Velencében a Szent Márk tér mellett, tengerparti sétányokon, Rómában a Piazza Navona-n, New Yorkban a Broadway-en (nyitás 2007-ben) valamint A washington Square Park-nál. 2008-ban nyit a párizsi Grom (a Le Monde is ìrt róla), nem sokkal később pedig Tokióban is nyitnak. Ugyanebben az évben 8 hektárnyi területet vásárolna Costigliole d'Asti-ban, innen érkezik az őszibarack, füge, körte, sárgabarack, eper, sárgadinnye... Mindig szezonális és mindig csak a gyümölcs legjava. 

A fagyi nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot, ezért kiszolgáláskor a fagyis "néniknek" kicsit nehéz a dolguk, minden gombóc adagolásakor át kell keverniük a fagyit, hogy az tökéletes állagban érkezzen a tölcsérekbe. 

A Grom környezettudatos cég is és a műanyag helyett egy 100%-ban lebomló és komposztálható anyagot használ, a papìr és karton pedig az FSC által hitelesìtett.  

Minden hónapban aktuális ajánlatok szezonális gyümölcsökből, sehol máshol nem található különlegességek (sós-édes karamella, fahéjas pekándió..). A fagylalton kìvük nyáron jégkása, hideg időben forró csokit is kìnál a Grom. 

482335 10151368835998111 395003370 n

545975 10151393784548111 1065775697 n

208932 10151365097793111 357759137 n

859086 10151322781873111 751936657 o

882635 10151340617128111 11468806 o

Szólj hozzá!

Címkék: fagyi Grom olasz fagyi Torinó

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr35234525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása