Tésztát készìteni otthon jóval könnyebb annál, mint gondolnánk, a család vagy a vendégek pedig egész biztosan nagyon hálásak lesznek. A házi friss tészta össze sem hasonlìtható a boltban vásárolttal!
- Sokkal gyorsabban fő meg, mint a bolti tészta
- Olyan formára vágjuk, amilyenre csak akarjuk, akár betűket, abból pedig szavakat is formálhatunk belőle különleges alkalmakra
- Jobban felszìvja a szószokat
- Néhány napra nyugodtan el is tehetjük a hűtőbe a nem kifőzött tésztát, eláll
- Az alaprecept után csak a fantáziánkra van bìzva, mit adunk hozzá a tésztához. Lehet az spenót, csìpős paprika por, őrölt szarvasgomba, fűszerek stb.
- Étkezési szìnezékkel még a tészta szìnét is úgy variáljuk, ahogy akarjuk
Tehát, ne féljünk a friss tésztától, nemsokára jön a recept és az apró trükkök, hogy tegyük tökéletessé a művet.